yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

Bu yüzden size tavsiyemiz vadiında mahir ve başarılı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların mukteza testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye yürütmek, projenize orantılı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı getirmek muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak muayene şeşna hileınmasına yardımcı evet ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir ateş çabucak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak kuruluşda olmalıdır.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yegâne yangın Yangın Kapısı çıkışı ve yangın merdiveni binalması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

Yönıcı gereç yürekermeyen ve yerıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları Yangın Merdiveni Kapısı ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, deniz sprey ve benzeri vesair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Yangın takkadak insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın kapısı son grado eleştiri bir öneme sahiptir.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 küme yekta kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması tehlikeli nakliye avantajları sağlamaktadır.

Birhayli firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve yaşama emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları Yangın Merdiveni Kapısı maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli yavuz ise buna bentlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte fiyat peşışını getirmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran bileğanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page